Marketing bureau

Wie we zijn en wat we voor u kunnen doen

Your
salon
in the
picture

Elke dag vraagt uw salon uw onverdeelde aandacht. En terecht! Klanten vormen uw grootste zorg. En daar hebt u de handen mee vol. Letterlijk en figuurlijk. Voor een uitgekiende salonmarketing komt u dan vaak tijd tekort. Jammer, want een goede aanpak geeft uw zaak vleugels en…meer klanten!

Gelukkig is er goed nieuws voor saloneigenaars die hun zaak naar een hoger niveau willen tillen. SLNMRKTNG neemt al uw marketingzorgen uit handen. Ons full service-bureau combineert knowhow in de kapperssector met creatieve marketing-kronkels. En we genieten er met volle teugen van! Kortom: bij ons is uw salonmarketing in de beste handen.

Ontdek ons uitgebreide aanbod: van branding en websites tot printadvertenties, flyers en CRM-pakketten. Helemaal op maat van u en uw salon!

Salon Identity

Een logo is de kern van uw huisstijl. De eigenheid van uw salon in één oogopslag.

Een professionele huisstijl is hét visitekaartje van uw salon. Het creëert herkenbaarheid, straalt vertrouwen uit en maakt u uniek. Een goede huisstijl is consequent. Kleuren, lettertype, stijl en vorm…al uw communicatiemiddelen op één en dezelfde lijn. Het resultaat? 100% uitstraling voor uw zaak!

01•Contact & briefing

02•Brainstorming & research

03•Conceptualising

04•Feedback & revisions

05•Delivery & support

Price packages

€ 349

Logo

€ 99

Business cards

€ 99

Stationery

Briefpapier & Enveloppen

Social Media

Bent u nog niet actief op Facebook? Hoog tijd, want 70% van uw klanten heeft een account op het grootste sociale netwerk ter wereld. Met een goede Facebookpagina speelt u kort op de bal: er is rechtstreeks contact met uw (potentiële) klant en u communiceert snel en efficiënt. Foto’s? Acties? Wedstrijden? Ze verspreiden als een lopend vuurtje op Facebook. Uw resultaat is snel merkbaar: meer volgers en dus meer klanten!

SLNMRKTNG introduceert uw salon op Facebook en stelt, samen met u, een planning op. We maken de pagina aan, volgen ze op, onderhouden de content en maken u wegwijs in de statistieken. Want meten is weten! Die informatie is waardevol om gericht te gaan adverteren naar bepaalde doelgroepen. We begeleiden u hierin.

Charge

€ 59 / Month

Google Mijn Bedrijf

SLNMRKTNG maakt u wegwijs in de wondere wereld van Google !

Met Google Mijn Bedrijf zet u uw salon letterlijk op de kaart. U bereikt miljoenen Google-gebruikers, snel en gratis! Via Google Maps, het kaarten-systeem van Google, vinden klanten en leveranciers uw salon snel terug.

Bovendien is het de ideale plaats om alle gegevens van uw salon te vermelden. Van naam tot adres, openingsuren en website tot foto’s, beoordelingen en zelfs lopende acties in uw salon. Een extraatje om uw online marketing kracht bij te zetten!.

Charge

€ 60

Website

Het tijdperk van de telefoonboeken is voorbijgestreefd. Uw (potentiële) klanten googelen zich vandaag de dag naar hun kapsalon. Online communicatie is helemaal hot & happening! Een goede en duidelijke website is bijgevolg een must. Uw webstek is ook de ideale plaats om extra handige tools te integreren, zoals online reservatie. Daarnaast legt u via deze weg makkelijk links naar sociale media.

SLNMRKTNG realiseert uw website op maat: van een eenvoudige one page tot een uitgebreide webshop.

Website price packages

starter

€49 / Month
OR
€699 + Yearly Hosting
One page website
Home/about
Team
Contact us

premium

€69 / Month
OR
€999 + Yearly Hosting
Home/about
Blog: news
Team
Gallery
Contact us

gold

€89 / Month
OR
€1299 + Yearly Hosting
Home/about
Blog: news
Team
Gallery
Agenda
Contact us

Marketing Tools

Marketing vergt een totaalaanpak. Ook in uw salon bieden we heel wat mogelijkheden om uw zaak te doen groeien. Een cadeaubon, een poster op maat voor uw etalage, een flyer om een actie aan te kondigen, afspraak-kaartjes voor uw klanten, … SLNMRKTNG is uw ideale partner voor een optimale point of sales-communicatie.

Wij bieden u een totale A tot Z-aanpak: van creatie tot druk en distributie.

Advertising

Uw doelgroep bereiken. Dat is uw voornaamste drijfveer. Gok niet op één paard, maar investeer in online én offline communicatie. Van Google en Facebook tot magazines en radio. Een goede advertentiecampagne geeft uw zaak een boost.

SLNMRKTNG wijst u de weg in advertentie-land. Onze prioriteit voor uw salon is een optimale mediamix met een maximale impact. Samen met u stellen we een mediaplan op, in functie van uw wensen en budget. Een totaalaanpak, van creatie tot opvolging… SLNMRKTNG heeft het allemaal in huis.

CRM-Software

Uw klantenbestand beheren ?

Snel een overzicht krijgen van uw volledige stock ?

Uw agenda op een overzichtelijke manier bijhouden ?

Uw omzetrapporten verzamelen voor uw boekhouder ?

Verjaardagsmailtjes naar uw klanten versturen ?

Met een goed CRM softwarepakket zijn de mogelijkheden oneindig. Het ontneemt u, als salonmanager, heel wat tijdrovende taken. Wat krijgt u in ruil? Juist, meer tijd voor uw klanten.

SLNMRKTNG biedt ook hier de geknipte oplossing. Met een systeem op maat van uw salon bereikt u een maximum aan resultaat.

Charge

€ 59 / Month

contact

Hebt u interesse om uw salon écht op de kaart te zetten?

Neem contact

Er is een probleem opgetreden tijdens het versturen, kijk alles eens na!
De connectie met de server is verlopen!
Uw bericht is succesvol verzonden!